ОМЕКОТИТЕЛИ НА ВОДА ЗА ВСЯКА НУЖДА.

Електронните омекотители на вода IONCAL, инсталирани в общия вход на водата към къщата, позволяват да се защити цялата водна инсталация от всякакви варовикови инкрустации и да я япддържа винаги чиста.

Омекотител за жилищни сгради, комплекси.

Електронните омекотители на вода IONCAL, инсталирани в рециркулационната система на басейна, предотвратяват образуването на котлен камък по стените и  дъното на басейна, а така също и във филтрите и по тръбите.

Омекотители на вода в селското стопанство

IONCAL електронните омекотители на вода използвани в селското стопанство предотвратяват образуването варовикови инкрустации. Те успешно защитават тръбите, филтрите, клапаните и системите за капково напояване, пръскачки, напоителни линнии и т.н. …

Омекотители на вода за Хотели

IONCAL разполага с широка гама от омекотители на вода, специално проектирани за защита на цялата водна инсталация със всичките й съоръжения и машини от всички видове варовикови отлагания. IONCAL апаратите се монтират лесно и не се изисква никаква модификация на водната инсталация , както и не е необходима каквато и да е поддръжка, без допълнителни разходи във времето на експлоатавия.

Омекотители на вода за Населени Места и Общини.

Омекотителите на вода IONCAL предотвратяват появата на нови инкрустации в тръбите и постепенно елиминират тези, които вече съществуват, без да променят химичния състав на водата.

Омекотители на вода за Индустрията

IONCAL има широк спектър от апарати за покриване на всякакви нужди в Индустрията, колкото и специфични да са те.